Låt en robot ta hand om lönehantering, rapportering och utlägg

Inom lönehantering finns många uppgifter där automatisering kan spara tid. Några exempel är utläggsrapportering, förmånshantering och påminnelser om tidsrapportering. Resultatet blir en effektivare och mer exakt lönehantering

Lönehantering
 • Utlägg
 • Tidrapportering
 • Påminnelser

Samarbetspartners automatisering:

Automatisering inom lönehantering

Lönehantering är till stor del en manuell, repetitiv och regelstyrd arbetsuppgift. Med andra ord, något som en bot kan ta hand om. Genom att automatisera lönehanteringen får din personal mer tid för värdeskapande uppgifter.

Effektiva lösningar med automation

Inom lönehantering kan automation vara en effektiv lösning för exempelvis ärendehantering, påminnelser och förmånshantering.

EXEMPELOMRÅDEN INOM LÖNEHANETRING

Rapportering

– Kvittoinläsning & registrering
– Utläggshantering
– Verifiering av transaktioner

Låt oss ta en kaffe och diskutera hur automation kan användas hos er

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi er så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra från er!

  Vanliga frågor

  Vad är RPA?

  Robotic Process Automation är en mjukvara som arbetar som en människa i era system, likt en digital medarbetare. Användargränssnitten läses automatiskt av och den digitala medarbetaren kan på så sätt utföra de manuella och repetitiva arbetsuppgifter som annars kräver tid och engagemang av medarbetare. Eftersom RPA implementeras i era befintliga system går det snabbt att implementera och till en relativt låg kostnad.  

  Vilka verktyg jobbar ni med kring RPA?

  Vi är en plattformsoberoende leverantör vid val av tekniska lösningar inom RPA-automation och jobbar främst med Power Automate, Power Automate Desktop, Blueprism och Uipath.

  Hur lång tid tar ett projekt?

  Vi brukar säga att detta beror på processernas och projektets omfattning. För att ge en indikation brukar ett projekt där infrastruktur redan är implementerad ta mellan 2-4 veckor.

  Köper man licenser genom er?

  Genom oss kan ni beställa licenser. Vi hjälper er med rekommendationer kring vilka licenser ni är i behov av.