Projekt
 • Rådgivning & guidning
 • Teknikval
 • Strategi inför framtiden

Helhetslösningar inom automation genom leveransprojekt och konsultuppdrag.

Låt oss ta ansvar för hela automationsresan – från förstudie till implementering. Vi tar ett helhetsansvar och säkerställer bästa möjliga värde av investeringen. Vi fokuserar på lösningar som är robusta, skalbara, kvalitetssäkrade och kostnadseffektiva.

Samarbetspartners automatisering:

Leveransprojekt och konsultuppdrag

Genom våra leveransprojekt tar vi ett helhetsansvar och skräddarsyr automationslösningar efter era behov. Alltid med fokus på effekt, nytta och värde. I projektet automatiserar vi utvalda processer med hjälp av olika automationstekniker. Vilken teknik som används beror på organisationens förutsättningar och vad som ger bäst värde.

Som konsulter har vi bred erfarenhet inom bland annat RPA, API-integrationer, AI/ML, systemutveckling och low-code. Vi använder oss av ett eget kodbibliotek med mallar för skalbar och robust automation. På så sätt kan vi säkerställa kvalitet och säkerhet.

PROJEKT

Leveransprojekt

– Insiktsfas
– Produktionsfas
– Överlämningsfas

Tillvägagångssätt

Genom en agil projektmetodik levererar bots skalbara och robusta automationslösningar som dessutom är kostnadseffektiva. Som kund får ni tillgång till våra konsulters sammanlagda erfarenhet inom utveckling, arkitektur och testning.

Ni har alltid en lösningsarkitekt till hands som leder projektet och ser till att era krav uppfylls. Hen blir ert främsta bollplank i automationsresan och säkerställer högsta möjliga kvalitet och service.

Varför anlita Bots?

Ni får tillgång till vår samlade kunskap och erfarenhet. Tillsammans utvecklar vi en automationslösning som möter era behov idag och i framtiden. Vi finns med före, under och efter automationsresan och säkerställer implementationen. Allt för att ni ska få ut högsta möjliga värde ur er investering.

Automationsprojekt eller konsultuppdrag?

Hör av dig så kan vi se hur automation kan hjälpa ditt företag med effektivare administration, få gladare medarbetare eller någon annan fördel med automation.

Johannes Axelsson

Johannes Lejon
COO och Affärsområdesansvarig Leveransprojekt

0703-45 93 39
Johannes.Lejon@bots.se

Låt oss ta en kaffe och diskutera hur automation kan användas hos er

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi er så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra från er!

  Andra tjänster

  Konsultation & rådgivning

  Vi hjälper er att hitta rätt väg framåt och säkerställer att ni som organisation är redo för den förändring som väntar.

  RPA som tjänst

  Hyr en automationslösning och anpassa den till er verksamhet. Tjänsten fungerande som ett löpande abonnemang och möjliggör automation till en lägre initialkostnad.

  Onboarding

  Vi erbjuder flexibla serviceabonnemang för support, underhållsarbete, incidenthantering och förvaltning av automationslösningar. Ni väljer själva vilken servicenivå ni önskar.

  Vanliga frågor

  Vad är RPA?

  Robotic Process Automation är en mjukvara som arbetar som en människa i era system, likt en digital medarbetare. Användargränssnitten läses automatiskt av och den digitala medarbetaren kan på så sätt utföra de manuella och repetitiva arbetsuppgifter som annars kräver tid och engagemang av medarbetare. Eftersom RPA implementeras i era befintliga system går det snabbt att implementera och till en relativt låg kostnad.  

  Vilka verktyg jobbar ni med kring RPA?

  Vi är en plattformsoberoende leverantör vid val av tekniska lösningar inom RPA-automation och jobbar främst med Power Automate, Power Automate Desktop, Blueprism och Uipath.

  Hur lång tid tar ett projekt?

  Vi brukar säga att detta beror på processernas och projektets omfattning. För att ge en indikation brukar ett projekt där infrastruktur redan är implementerad ta mellan 2-4 veckor.

  Köper man licenser genom er?

  Genom oss kan ni beställa licenser. Vi hjälper er med rekommendationer kring vilka licenser ni är i behov av.