Konsultation
 • Rådgivning och guidning
 • Teknikval
 • Strategi inför framtiden

Konsultation inom automation. Unika lösningar för er organisation.

Som konsulter hjälper vi er att hitta rätt väg framåt och säkerställer att ni som organisation är redo för den förändring som väntar.

Samarbetspartners automatisering:

Konsultation för automatisering

Vi stödjer i allt från val av leverantör, utbildningar och identifieringsworkshops till implementation av strategier eller operativa modeller.

Vi erbjuder även färdigpaketerade konsultationsuppdrag i form av workshops eller mindre projekt som gör att ni kan få skräddarsydd stöttning inom rätt områden.

KONSULTATION & RÅDGIVNING

Exempel på konsultation

– Utbildning
– Förstudie
– Workshops
– Realisationsplan
– Strategi
– Processanalys
– Operativ modell
– Val av teknik och leverantör
– Analys av process

Tillvägagångssätt

Vår ambition är att stötta våra kunder genom involvering av både medarbetare och beslutsfattare inom organisationen. Vi blir en del av teamet och bidrar med expertkunskap.

Våra workshops är utformade efter en väl beprövad metodik baserade på best practice tillsammans med lärdomar från tidigare automationsprojekt.

 

Varför anlita Bots?

Vi har erfarenhet inom både verksamhetsutveckling och automation. Vi stöttar och hjälper er att hitta rätt väg framåt. Dessutom säkerställer vi att ni som organisation är redo för den förändring som väntar. Automationen ger bäst effekt i organisationer som är förberedda och involverade.

Hur kommer man igång med automation?

Hör av dig så kan vi se hur automation kan hjälpa ditt företag med effektivare administration, få gladare medarbetare eller några andra fördelar med automation.

John Tengler
Affärsområdesansvarig Konsultering

070-878 23 48
John.Tengler@bots.se

Låt oss ta en kaffe och diskutera hur automation kan användas hos er

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi er så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra från er!

  Andra tjänster

  Leveransprojekt

  Med fokus på effekt, nytta och värde tar vi helhetsansvar för ett specifikt automationsområde och skräddarsyr lösningar som passar just er organisation.

  RPA som tjänst

  Hyr en automationslösning och anpassa den till er verksamhet. Tjänsten fungerande som ett löpande abonnemang och möjliggör automation till en lägre initialkostnad.

  Onboarding

  Vi erbjuder flexibla serviceabonnemang för support, underhållsarbete, incidenthantering och förvaltning av automationslösningar. Ni väljer själva vilken servicenivå ni önskar.

  Vanliga frågor

  Vad är RPA?

  Robotic Process Automation är en mjukvara som arbetar som en människa i era system, likt en digital medarbetare. Användargränssnitten läses automatiskt av och den digitala medarbetaren kan på så sätt utföra de manuella och repetitiva arbetsuppgifter som annars kräver tid och engagemang av medarbetare. Eftersom RPA implementeras i era befintliga system går det snabbt att implementera och till en relativt låg kostnad.  

  Vilka verktyg jobbar ni med kring RPA?

  Vi är en plattformsoberoende leverantör vid val av tekniska lösningar inom RPA-automation och jobbar främst med Power Automate, Power Automate Desktop, Blueprism och Uipath.

  Hur lång tid tar ett projekt?

  Vi brukar säga att detta beror på processernas och projektets omfattning. För att ge en indikation brukar ett projekt där infrastruktur redan är implementerad ta mellan 2-4 veckor.

  Köper man licenser genom er?

  Genom oss kan ni beställa licenser. Vi hjälper er med rekommendationer kring vilka licenser ni är i behov av.