Smart Automation och tekniken bakom

RPA, digitala medarbetare, Power Plattform eller Process Mining? Vårt svar: det beror på. Vår idé är nämligen att tillämpa Smart Automation. Med andra ord, automationslösningar som skapar mest nytta och ger bäst effekt. Tekniken bakom är mindre intressant.

Smart Automation?

Bots är en helhetspartner inom Smart Automation, det innebär att vi erbjuder tjänster och abonnemang med fokus på teknik som stödjer organisationen och människorna. Aldrig tvärtom. Vi skräddarsyr automationslösningar utefter era behov. Tillsammans utvecklar vi smarta lösningar som ger effekt.

Bots styrka är att kombinera teknikexpertis med verksamhetsperspektiv.

Smart Automation

  • Val av bästa automationsverktyg
  • Skräddarsydda lösningar
  • Fokus på bästa effekt

Tekniken

RPA - Robot Process Automation

En RPA-lösning fungerar som en digital medarbetare. Den utför manuella och repetitiva arbetsuppgifter och arbetar direkt i era system. RPA är relativt enkelt att implementera vilket ger en snabb ROI. Framförallt undviker ni att tråka ut era anställda med enformiga arbetsuppgifter.

Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform innefattar en rad program som förenklar automatisering, datadrivna beslut, kommunikation och apputveckling. Plattformens gränssnitt öppnar upp för integration mot en mängd andra applikationer. Enkelt kan lösningen beskrivas som en flexibel och intuitiv plattform som tillåter organisationer att själva styra sin automatisering.

Process Mining

Process Mining är en teknik där data används i realtid för att utforska valda processer. Det är ett effektivt verktyg för att identifiera förbättrings- och automationspotential i en organisation. Att visualisera datan bidrar också till att skapa en bättre överblick över processerna.

Kom igång med Smart Automation, digitala medarbetare och RPA. Bots erbjuder introduktioner, utforskande workshops och flexibla abonnemang.

Inspiration & demo

Funderar ni på vad Smart Automation innebär och hur en RPA-lösning skulle kunna underlätta er vardag? Låt oss visa hur tekniken fungerar och vilka fördelar som finns.

Identifierings-workshop

Alla organisationer har olika förutsättningar och behov. En workshop är en bra metod för att tillsammans utforska och identifiera möjligheter och utvecklingsområden.

Kort introduktion i Microsoft Power Platform

Nyfiken på Microsoft Power Platform och möjligheterna med tekniken? Boka en kostnadsfri introduktion.

Robot på abonnemang

Hyr en botslösning per månad och undvik omfattande investeringskostnader. Ungefär som att ha en expertkonsult vid behov. Enkelt och effektivt.

Jag vill veta mer om hur
automation kan hjälpa mig

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi er så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra från er!