Serviceabonnemang
 • Support & underhåll
 • Incidenthantering
 • Förvaltning

Serviceabonnemang för support, underhåll och förvaltning av RPA.

Vi erbjuder flexibla serviceabonnemang för support, underhållsarbete, incidenthantering och förvaltning av automationslösningar. Välj själva vilken servicenivå ni önskar.

Samarbetspartners automatisering:

Serviceabonnemang

Serviceabonnemanget är ett enkelt grundabonnemang för support, underhållsarbete, incidenthantering och förvaltning av Smart Automation med valbar Service Level Agreement (SLA).

Abonnemanget anpassas efter era behov och önskemål. Du kan välja mellan olika supportpaket – Small, Medium, Large och Enterprise. Samtliga paket inkluderar olika delar. Dessa olika paket är anpassade för att passa olika verksamheter och dess behov, både för den lilla till den stor verksamheten.

SERVICEABONNEMANG

Tjänsten innefattar

– Support
– Förvaltning
– Incidenthantering
– Konfigurering
– Underhåll
– Monitorering
– Plattform
– Uppgradering
– Installation
– Schemahantering

Service för automatisering

Support och service är tacksamt när det gäller teknik. Med vårt grundabonnemang har ni en bra bas. Hör av er så diskuterar vi mer kring upplägg och era behov.

Johannes Axelsson

Johannes Lejon
COO och Affärsområdesansvarig Serviceabonnemang

0703-45 93 39
Johannes.Lejon@bots.se

Låt oss ta en kaffe och diskutera hur automation kan användas hos er

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi er så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra från er!

  Andra tjänster

  Konsultation & rådgivning

  Vi hjälper er att hitta rätt väg framåt och säkerställer att ni som organisation är redo för den förändring som väntar.

  Leveransprojekt

  Med fokus på effekt, nytta och värde tar vi helhetsansvar för ett specifikt automationsområde och skräddarsyr lösningar som passar just er organisation.

  RPA som tjänst

  Hyr en automationslösning och anpassa den till er verksamhet. Tjänsten fungerande som ett löpande abonnemang och möjliggör automation till en lägre initialkostnad.

  Vanliga frågor

  Vad är RPA?

  Robotic Process Automation är en mjukvara som arbetar som en människa i era system, likt en digital medarbetare. Användargränssnitten läses automatiskt av och den digitala medarbetaren kan på så sätt utföra de manuella och repetitiva arbetsuppgifter som annars kräver tid och engagemang av medarbetare. Eftersom RPA implementeras i era befintliga system går det snabbt att implementera och till en relativt låg kostnad.  

  Vilka verktyg jobbar ni med kring RPA?

  Vi är en plattformsoberoende leverantör vid val av tekniska lösningar inom RPA-automation och jobbar främst med Power Automate, Power Automate Desktop, Blueprism och Uipath.

  Hur lång tid tar ett projekt?

  Vi brukar säga att detta beror på processernas och projektets omfattning. För att ge en indikation brukar ett projekt där infrastruktur redan är implementerad ta mellan 2-4 veckor.

  Köper man licenser genom er?

  Genom oss kan ni beställa licenser. Vi hjälper er med rekommendationer kring vilka licenser ni är i behov av.