Robot som tjänst
 • Specialanpassas
 • Flexibla abonnemang
 • Kostnadseffektiv

Prenumera på en robot med ett RPA-abonnemang.

Hyr en specialanpassad automationslösning till er verksamhet. Tjänsten fungerar som ett löpande abonnemang och möjliggör automation till en lägre initialkostnad. Ungefär som en digital timkonsult som avlastar när det är mycket att göra.

Samarbetspartners automatisering:

Prenumerera på en automationsrobot

Robot som tjänst är en förlängning av vårt serviceabonnemang och kan likställas vid att hyra en digital timkonsult som utför specifika uppgifter till en löpande avgift.

Tjänsten anpassas efter era behov och förutsättningar. På så sätt undviker ni stora investeringar i licenser och hårdvara. Detta är en flexibel och skalbar lösning som snabbt kan utvecklas och expanderas med ytterligare processer.

Vi erbjuder även färdigpaketerade konsultationsuppdrag i form av workshops eller mindre projekt som gör att ni kan få skräddarsydd stöttning inom rätt områden.

ROBOT SOM TJÄNST

Exempel på konsultation

– Infrastruktur
– Plattform
– Licenser
– Schemahantering
– Monitorering
– Förvaltning och support
– Konfigurering
– Underhåll
– Uppgradering
– Installation
– Utveckling

Tillvägagångssätt

Som alternativ till egen förvaltning och infrastruktur skräddarsyr vi en kostnadseffektiv helhetslösning anpassad efter era behov och förutsättningar. De automatiserade processerna och robotarna installeras antingen på en dedikerad kundserver eller direkt i er digitala infrastruktur.

Vi tar hand om allt – implementering, förvaltning och support.

 

Varför anlita Bots?

Tjänsten ger er tillgång till utvecklare med förståelse för era specifika processer. Detta gör det enklare och mer kostnadseffektivt vid justering eller vidareutveckling. Vi övervakar processerna och tar hand om eventuella avbrott enligt överenskommen incidenthantering.

Robot som tjänst

Att hyra en automationslösning kan vara en bra lösning för organisationer som periodvis har hög belastning. Hör av er så berättar vi mer om hur en prenumeration skulle kunna se ut hos er.

Johannes Axelsson

Johannes Lejon
COO och Affärsområdesansvarig
Robot som tjänst

0703-45 93 39
Johannes.Lejon@bots.se

Låt oss ta en kaffe och diskutera hur automation kan användas hos er

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi er så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra från er!

  Andra tjänster

  Konsultation & rådgivning

  Vi hjälper er att hitta rätt väg framåt och säkerställer att ni som organisation är redo för den förändring som väntar.

  Leveransprojekt

  Med fokus på effekt, nytta och värde tar vi helhetsansvar för ett specifikt automationsområde och skräddarsyr lösningar som passar just er organisation.

  Onboarding

  Vi erbjuder flexibla serviceabonnemang för support, underhållsarbete, incidenthantering och förvaltning av automationslösningar. Ni väljer själva vilken servicenivå ni önskar.

  Vanliga frågor

  Vad är RPA?

  Robotic Process Automation är en mjukvara som arbetar som en människa i era system, likt en digital medarbetare. Användargränssnitten läses automatiskt av och den digitala medarbetaren kan på så sätt utföra de manuella och repetitiva arbetsuppgifter som annars kräver tid och engagemang av medarbetare. Eftersom RPA implementeras i era befintliga system går det snabbt att implementera och till en relativt låg kostnad.  

  Vilka verktyg jobbar ni med kring RPA?

  Vi är en plattformsoberoende leverantör vid val av tekniska lösningar inom RPA-automation och jobbar främst med Power Automate, Power Automate Desktop, Blueprism och Uipath.

  Hur lång tid tar ett projekt?

  Vi brukar säga att detta beror på processernas och projektets omfattning. För att ge en indikation brukar ett projekt där infrastruktur redan är implementerad ta mellan 2-4 veckor.

  Köper man licenser genom er?

  Genom oss kan ni beställa licenser. Vi hjälper er med rekommendationer kring vilka licenser ni är i behov av.