Vi erbjuder konsulttjänster, projekt och abonnemang inom Smart Automation.

Bots är en helhetspartner inom Smart Automation. Våra tjänster är utformade för att på bästa sätt stödja och skapa effekt genom hela automationsresan – från konsultation, implementering till uppföljning.

Uppdragstjänster

Våra uppdragstjänster innefattar konsultuppdrag och leveransprojekt. Som konsulter stöttar vi er innan, under och efter implementering. Inom leveransprojekt tar vi ett helhetsansvar och skräddarsyr automationslösningar efter era behov.

Konsultation & rådgivning

Vi hjälper er att hitta rätt väg framåt och säkerställer att ni som organisation är redo för den förändring som väntar.

Leveransprojekt

Med fokus på effekt, nytta och värde tar vi helhetsansvar för ett specifikt automationsområde och skräddarsyr lösningar som passar just er organisation.

Abonnemangstjänster

Vi erbjuder två typer av abonnemangstjänster: serviceabonnemang och en RPA-lösning som tjänst. Tjänsterna möjliggör flexibla lösningar som är anpassningsbara för en viss period eller ett specifikt område.

Onboarding

Vi erbjuder flexibla serviceabonnemang för support, underhållsarbete, incidenthantering och förvaltning av automationslösningar. Ni väljer själva vilken servicenivå ni önskar.

RPA som tjänst

Hyr en automationslösning och anpassa den till er verksamhet. Tjänsten fungerande som ett löpande abonnemang och möjliggör automation till en lägre initialkostnad.

Kom igång med Smart Automation, digitala medarbetare och RPA. Bots erbjuder introduktioner, utforskande workshops och flexibla abonnemang.

Inspiration & demo

Funderar ni på vad Smart Automation innebär och hur en RPA-lösning skulle kunna underlätta er vardag? Låt oss visa hur tekniken fungerar och vilka fördelar som finns.

Identifierings-workshop

Alla organisationer har olika förutsättningar och behov. En workshop är en bra metod för att tillsammans utforska och identifiera möjligheter och utvecklingsområden.

Kort introduktion i Microsoft Power Platform

Nyfiken på Microsoft Power Platform och möjligheterna med tekniken? Boka en kostnadsfri introduktion.

Robot på abonnemang

Hyr en botslösning per månad och undvik omfattande investeringskostnader. Ungefär som att ha en expertkonsult vid behov. Enkelt och effektivt.

Jag vill veta mer om hur
automation kan hjälpa mig

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi er så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra från er!