Om Bots

Vi tror på digitalisering som en värdefull möjliggörare för framtidens organisationer. Vår vision är befria människor från tråkiga och enformiga arbetsuppgifter med hjälp av smart teknik.

Bots
  • Teknik med verksamhetsperspektiv
  • Värdeskapande lösningar
  • Realiserbar effekt
Vår vision

We fight boredom!
Som en fullservicepartner inom automation arbetar vi för att skapa en effektivare vardag för organisationer och företag. Med hjälp av teknik minimerar vi tråkiga och repetitiva arbetsuppgifter. Resultatet: ökad motivation och bättre effektivitet. Win-win.

Om Bots

På Bots är vi experter inom Smart Automation. Vi använder teknik i kombination med organisationsutveckling för att skapa verkligt värde för våra kunder.

Grundarna är managementbolagen Claesson&Partners och Vink. Tillsammans har de under närmare fyra decennier hjälpt flera av Sveriges mest framgångsrika organisationer att ta en digital position.

Culture eats strategy for breakfast

Den viktigaste beståndsdelen av digitalisering är människorna. Därför strävar vi efter en arbetskultur som både är diversifierad, tillåtande och utvecklande. Vi värdesätter nyfikenhet och ett driv att vilja bidra med förändringar som gör verklig skillnad. Vårt uppdrag är ju trots allt att ta upp fighten mot enformiga arbetsuppgifter och frigöra värdefull tid.

Lediga tjänster

Hos oss får du jobba med flera olika delar inom automation på ett utforskande och teambaserat sätt. Vi vill vara ett bolag för dig oavsett var i livet du befinner dig, din bakgrund eller vad du hoppas få ut av ditt arbete.

Projektledare med erfarenhet av digitalisering

Arbeta i nära samarbete med dina kollegor i utvecklingsteamet och tillsammans levererar ni nytta och värde hos våra kunder.

RPA-utvecklare

Jobba i spännande projekt inom flertalet olika branscher i en varierad roll med nära kunddialog.

Nyheter

Frågor eller funderingar, ring eller maila

E-mail
hej@bots.se

Telefon
031 26 87 00

Adress
Kämpegatan 6,
411 04 Göteborg