Om oss

Vi tror på digitalisering som en värdefull möjliggörare för framtidens organisationer. Och på bots& ser vi det som vårt syfte att med hjälp av digital teknik frigöra värdefull tid för anställda.

Vår vision

We fight boredom!

Som en fullservicepartner inom automation hjälper vi organisationer och företag till en effektivare vardag genom värdeskapande lösningar. Med hjälp av teknik kan vi minimera tråkiga arbetsuppgifter och maximera motivation och effektivitet.

Och det är där &:et kommer in i bilden – vi för samman teknik med människor. Därför lämnar vi platsen efter &:et öppet för dig, ditt företag eller något annat:

bots&you
bots&partners
bots&economy
bots&more-time-for-more

Om Bots&

Bots& är experter på att få arbetsflöden inom ekonomi, marknad, försäljning och HR att gå smidigare, snabbare och med högre kvalitet.

Grundare av Bots& – Claesson&Partners och Vink, har under närmare fyra decennier hjälpt flera av Sveriges mest framgångsrika organisationer med att ta en digital position och frigöra kraft och resurser till sin kärnverksamhet.

Culture eats strategy for breakfast

Den viktigaste beståndsdelen av digitalisering är människorna. Därför strävar vi efter en arbetskultur som både är diversifierad, tillåtande och utvecklande. Vi värdesätter nyfikenhet och ett driv att vilja bidra med förändringar som gör skillnad. Vårt uppdrag är ju trots allt att ta upp fighten mot enformiga arbetsuppgifter och frigöra värdefull tid.