Är du RPA-utvecklare med intresse inom digitalisering, processautomation eller mjukvaruutveckling?

Bots är ett specialistbolag inom smart processautomation som alltid levererar värde, nytta och effekt hos sina kunder. Genom ett kontinuerligt fokus på automatiserings- och strategiarbete utvecklar Bots effektivare verksamhetsprocesser och arbetsplatser.

På Bots blir du en del av ett team bestående av kompetenta och erfarna kollegor. Du blir också del av en tillväxtresa på ett bolag där du förväntas bidra till en härlig miljö som får dig och dina framtida kollegor att trivas och växa.

Välkommen till Bots och att få vara med och bygga ett ledande bolag inom framtidens innovativa processautomation och RPA-lösningar (Robotic Process Automation).

Vi söker nu en RPA-utvecklare som kommer att få arbeta i en variation av uppdrag vad gäller branscher och innehåll. Våra kunders behov är främst att effektivisera och kvalitetssäkra processflöden, eliminera repetitiva och monotona arbetsuppgifter.

Med ett innovativt tänk, agila arbetsmetoder samt ett kontinuerligt fokus på utveckling av robusta och skalbara lösningar skapar vi effektivare verksamhetsprocesser och arbetsplatser.

Vi söker dig som är van och trygg i att jobba med utveckling inom UiPath, Microsoft, BluePrism. Vidare har du erfarenhet av att leverera fantastiska resultat genom att på ett strukturerat sätt hantera och prioritera de krav som ställs för att hitta rätt lösningar för kunden. Vi ser ett stort värde i att arbeta i team och prioriterar teaminsatser hos våra kunder.

I rollen som utvecklare kommer du att arbeta i nära samarbete med dina kollegor i utvecklingsteamet och tillsammans levererar ni nytta och värde hos våra kunder.

Som person är du nyfiken och trivs i innovativa och nytänkande miljöer där du också är ödmjuk och konsultativ i ditt förhållningssätt. Vi tror också att du har ett stort intresse för och håller dig uppdaterad inom ny teknologi. Kanske har du ett särskilt intresse för att skapa interaktion mellan människa och teknik?

Vi ser gärna att du har någon form av relevant utbildning men framför allt är det viktigt att du, precis som vi, alltid fokuserar på värde, nytta och effekt hos kunden. Viktigast av allt är ändå att du vill vara med i en spännande fas i ett entreprenöriellt bolag.

Vi vill komma i kontakt med dig så snart som möjligt så tveka inte att höra av dig till oss på 031-26 87 00 så berättar vi gärna mer över ett samtal eller en digital kaffe!

Du kan skicka ditt cv och ansökan till karriar@bots.se