Kom och jobba med oss!

Allt fler upptäcker hur kraftfullt automation är, hur det frigör tid, effektiviserar och adderar stora värden i organisationen. Vi på bots& letar nu efter nya personer som kan bidra med nya perspektiv och erfarenheter till vårt team för att möta den ökade efterfrågan.

Hos oss får du jobba med flera olika delar inom automation på ett utforskande och teambaserat sätt. Vi vill vara ett bolag för dig oavsett var i livet du befinner dig, din bakgrund eller vad du hoppas få ut av ditt arbete

Ansök

Skicka in en spontanansökan här eller läs mer om våra tjänster längre ned på sidan

Söker du jobb? Då har du hittat rätt!

Projektledare

Är du projektledare med erfarenhet av digitalisering, processautomation eller mjukvaruutveckling? Då har Bots jobbet för dig!

Bots är ett specialistbolag inom smart processautomation som alltid levererar värde, nytta och effekt hos sina kunder. Genom ett kontinuerligt fokus på automatiserings- och strategiarbete utvecklar Bots effektivare verksamhetsprocesser och arbetsplatser.

På Bots blir du en del av ett team bestående av kompetenta och erfarna kollegor. Du blir också del av en tillväxtresa på ett bolag där du förväntas bidra till en härlig miljö som får dig och dina framtida kollegor att trivas och växa.

Välkommen till Bots och att få vara med och bygga ett ledande bolag inom framtidens innovativa processautomation och RPA-lösningar (Robotic Process Automation).

Vi söker nu en projektledare som kommer att få arbeta i en variation av uppdrag vad gäller branscher och innehåll. Våra kunders behov är främst att effektivisera och kvalitetssäkra processflöden, eliminera repetitiva och monotona arbetsuppgifter, men också sätta upp strategier och operativa modeller för automationsarbete. Du kommer att mestadels få jobba med kunder på CXO nivå, men också processägare inom olika områden.

Med ett innovativt tänk, agila arbetsmetoder samt ett kontinuerligt fokus på automatiserings- och strategiarbete skapar vi effektivare verksamhetsprocesser och arbetsplatser.

Vi söker dig som är van och trygg i att leda projekt i miljöer inom digitalisering eller mjukvaruutveckling samt har goda erfarenheter av agila metoder. Vidare har du erfarenhet av att leverera fantastiska resultat genom att på ett strukturerat sätt hantera och prioritera de krav som ställs för att hitta rätt lösningar för kunden. Vi ser ett stort värde i att arbeta i team och prioriterar teaminsatser hos våra kunder.

I rollen som projektledare kommer du att arbeta i nära samarbete med dina kollegor i utvecklingsteamet och tillsammans levererar ni nytta och värde hos våra kunder.

Som person är du nyfiken och trivs i innovativa och nytänkande miljöer där du också är ödmjuk och konsultativ i ditt förhållningssätt. Vi tror också att du har ett stort intresse för och håller dig uppdaterad inom ny teknologi. Kanske har du ett särskilt intresse för att skapa interaktion mellan människa och teknik?

Vi ser gärna att du har någon form av relevant utbildning men framför allt är det viktigt att du, precis som vi, alltid fokuserar på värde, nytta och effekt hos kunden. Viktigast av allt är ändå att du vill vara med i en spännande fas i ett entreprenöriellt bolag.

Vi vill komma i kontakt med dig så snart som möjligt så tveka inte att höra av dig till Elin Mankert, 072-320 07 61 så berättar hon gärna mer över ett samtal eller en digital kaffe!

Ansök

Söker du jobb som RPA-utvecklare? Då söker vi nämligen dig!

Vi är bots, ett spetsbolag inom smart automatisering som hjälper våra kunder under hela utvecklingsresan - före, under och efter automatisering. Vårt fokus ligger i att leverera robusta och skalbara lösningar med hjälp av den senaste teknologin inom intelligent processautomatisering. Trivs du i en roll där du får lösa problem, har möjlighet att påverka och arbeta varierat inom ett flertal olika branscher? Då har vi jobbet för dig! Hos oss får du jobba med flera olika delar inom automation på ett utforskande och teambaserat sätt. Vi vill vara bolaget för dig oavsett var i livet du befinner dig, din bakgrund eller vad du hoppas få ut av ditt arbete. 

Låter det intressant?
Vi söker nu dig som är i slutet av din utbildning alt har några års arbetslivserfarenhet och vill arbeta som verksamhets-/automationsutvecklare. Du kommer att jobba i spännande projekt inom flertalet olika branscher (alltifrån privata bolag till offentlig sektor, inom produktionsindustri till fastighetsbranschen).

Vad innebär tjänsten:
Som verksamhetsutvecklare-/automationsutvecklare kommer du ha en varierad roll där du med nära kunddialog kommer du bland annat arbeta med:

- Kravställning och kartläggning utav kundernas olika processer
- Översätta kartlagda processer till automatiserade lösningar genom olika low-code-plattformar inom RPA (Robotic Process Automation)

För dig som brinner lite extra för programmering finns även möjlighet att rikta in sig mer på framtagning av integrationslösningar, bygga standardiserade komponenter etc.

Ansökan
Sänd in din ansökan så snart som möjligt!

Har du frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till Elin Mankert, elin.mankert@vtre.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök

Spontanansökan till bots!

Spontanansökan till bots!

Vi är ett team av specialister och utvecklare som varje dag arbetar med att skapa automationer som förenklar vardagen för tusentals användare. Vi gillar att utmana det vedertagna, automatisera det manuella och effektivisera det ineffektiva. Våra tjänster är efterfrågade och vi vill därför utöka teamet med fler duktiga kollegor.

Vi arbetar med flera olika tekniker och lösningar, främst RPA och integrationsplattformar, din tekniska bakgrund är inte helt avgörande för oss utan vi söker dig som har en passion för det du gör och vill hjälpa till att utveckla bots&.

Din profil:
- Ett intresse för teknik
- Bakgrund inom IT
- En vilja att arbeta nära kund
- Bra på att kommunicera
-Målmedveten och engagerad

Vad vi erbjuder:
- Flexibla arbetstider
- Friskvårdsbidrag
- Sociala aktiviteter
- Sjukvårdsförsäkring
- Konkurrenskraftig lön
- En plats att utvecklas och växa på

Ansök